dimecres, 2 de juliol del 2014

Mixomoixaines ja torna a estar aquí!





Després d'estar envoltada d'artistes 24 hores al dia durant 6 mesos, viatjant per diferents llocs del món Mixomoixaines arranca una altra vegada! Amb ganes de continuar creant i de fer noves inspiracions. Aquí teniu la nova sèrie de teles estampades! Una de les meves grans debilitats! Així que això només és el principi de moltes més sèries fetes amb segells creats per mi mateixa (dibuixats, tallats...). 

Aquesta nova sèrie estampada està inspirada per la meva passió per la natura (que ja heu pogut anar apreciant en altres creacions), i en aquest cas concretament pels boscos i una petita part de tot el que pots trobar en ells. Espero que ho gaudiu!












La tinta no se'n va amb l'aigua ni la tela s'encongeix, i és molt resistent! No t'ho pensis, tens molts models per escollir! I si vols conjunts per a aquests indivuals no es queden sols i aquí teniu els tovallons a conjunt!






Però les meves mans no poden parar i hi haurà més coses estampades: bolsos, cistellets... Coixins com aquest. Pels dies que plou molt...o pels que no tant!













Ni en Romeu es pot resistir als nous productes de Mixomoixaines, així que ja sabeu poseu-vos en contacte amb mi si heu de fer un regal original i diferent o si ho voleu per vosaltres mateixos,  donaran un toc diferent a casa vostra! 

No dubteu en fer un cop d'ull al meu blog de fotografia on podreu veure un mica del que he viscut aquests mesos fora! He penjat un accés directe des de aquest blog.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada